Regjistrohu tani për tu bërë drejtues automjeti I RAVENOL për “First Worldwide 0W-16” nga RAVENOL.

RAVENOL EFE 0W-16 i ri vendos standarte të reja në ngarjen ekonomike dhe ekologjike.

Ështe avantgard ne kërkimin,zhvillimin dhe dizenjimin e nje lubrifikanti motorri optimal. RAVENOL EFE 0W-16 redukton në sasi të konsiderueshme konsumin e motorrit,kuzhinetave dhe pistonave ndërkohë qe permbush standartet e drejtuesit te mjetit për ndërgjegjësimin ekonomik dhe mjedisor.

Bëhu pjesë e një testi real I cili nga njëra anë demonstron veti efikase te karburantit por në të njëjtën kohë dokumenton përdorimin në një spektër të pamase të modeleve të njohura të automjeteve.

Regjistrohu tani dhe në momentin që ekspertët tanë të lubrifikantëve të kenë parë përputhshmërinë e makinës suaj atëherë ju do të merrni një kit fushate të RAVENOL. Ky kit përfshin vajin e motorrit RAVENOL EFE 0W-16, një filtër te ri vaji , një adeziv ngjitës te fushatës për makinën tuaj dhe bluzen tuaj origjinale “Test Driver”.\

Shtojeni RAVENOL EFE 0W-16 ne makinën tuaj, dokumentoni testin tuaj si drejtues mjeti RAVENOL duke futur pamje dhe video dhe ndani eksperiencat tuaja me ne .

Ne do tu japim bonuse ekstreme shumë tërheqëse per pjesmarësit të cilët perfshihen aktivisht fushatë.

Regjistrohu tani dhe fito :

1.       Pushime ëndrrash për 2 persona me vlerë 2000 euro (në hotel me 4 yje ne Palma De Majorka)
2.       2 bileta VIP për finalet e DTM 2016 tek Hockenheimring circuit (pranim në rrjetin koordinativ DTM,përfshirë edhe 2 netë në një hotel me 4 yje)
3.       Apple iPhone 6
4.       Apple iPad Air
5.       2 bileta për kupën europiane të Formula 3 duke përfshirë hotelin ,ekipin e kateringut (përfshihen 2 netë në një dhomë dyshe në një hotel me 4 yje )
6.       20. Cmime të tjera të mrekullueshme.

Numrat janë të limituara.Mjetet duhet të kenë një motor me madhesi prej 1.6 litrash ose më pak me rregjistrim per here te pare në vitin 2006 ose më vonë.

Si mund të bëheni pjesë e kësaj?

Regjistro tani informacionet e automjetit dhe informacionin tuaj personal.Këto informata kërkohen nga ekipi jonë inxhinierik për të shikuar nëse RAVENOL EFE 0W-16 përputhet me mjetin tuaj dhe që ne t’ju dërgojmë filtrin e duhur te vajit.Ju lutem sigurohuni të pranoni kushtet dhe të klikoni tek “Regjistrohuni”.

1. Regjistrimi për drejtuesin e automjetit

vehicle data

vehicle data

Personal data

Personal data

2. Merr pjesën tënde të testit të drejtuesit te mjetit.

Once our lubricant experts have reviewed your car’s compatibility you will receive a RAVENOL campaign kit. This kit includes the RAVENOL EFE 0W-16 motor oil, a new oil filter, a campaign sticker for your car and your genuine “Test Driver” T-Shirt.

Dokumento përfshirjen tënde

Add the RAVENOL EFE 0W-16 to your car, document your RAVENOL test driver involvement with pictures and videos and share your experiences with us.

Let us know about your experience with the oil. Send us an email at Testfahrer0w-16@ravenol.de. You can upload up to three pics or one video clip.

Numbers are limited. Vehicles must have an engine size of 1.6 litres or less initially registered in 2006 or later.

Personal Data

Personal data

Images and Video

Images & videos (30 MB)

Win a dream holiday and much more !

Competition

Register now and win:

1.       Dream holiday for 2 persons valued at 2,000 Euro (4 star hotel on Mallorca)
2.       2 VIP ticket to the DTM finals 2016 at the Hockenheimring circuit (admission to DTM grid, incl. 2 nights in a double room at a 4* hotel)
3.       Apple iPhone 6
4.       Apple iPad Air
5.       2 tickets to the Formula 3 European Cup incl. hotel and Team Hospitality catering (incl. 2 nights in a double room at a 4* hotel)
6.-20. Other great material prizes

Numbers are limited. Vehicles must have an engine size of 1.6 litres or less initially registered in 2006 or later.