Kërkimet dhe zhvillimet

Ne jemi rinjohur si një nga kompanitë teknikisht më inovative në industrinë tonë,dhe cilësia e lartë dhe përbërja optimale e produkteve tona janë baza e suksesit tonë.Në vecanti, formulimet speciale ,dizanjot unike dhe procesi i prodhimit janë individaulisht krijuar për tiu përshtatur nevojave të klientit ,gjë e cila i bën produktet REVENOL të kenë një kërkesë në rritje në rang botëror.

Investime e mëtejshme në laboratorët tanë , trajnimet e punonjësve tanë, të cilët punojnë ngushte me prodhuesit e motorëve, dhe kërkimet dhe zhvillimet partnership që kemi në botën e motosportit,na jep ne një reputacion të pashmangshëm mbi inovacionin dhe teknikat e reja sfiduese.

Një demonstrim I kësaj aftësie është zhvillimi nga Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH i një formule speciale për vajrat plotesisht sintetik me baza ester.Ky sistem është I ofruar nen marken e quajtur "CleanSynto" dhe ofron mbrojtje të jashtzakonshme te pjesëve kritike të motorit nga konsumi i parakohshem.

Për më shumë informacion CleanSynto-Flyer

PDF-Download

Risia në ambalazhim

Fokusi konstant i klientëve tanë na ka shtyrë për të optimizuar ambazhimin për të bërë përdorimin nga konsumatoret sa më të thjeshte dhe të sigurtë te jete e mundur.

Amballazhet 4L dhe 5L tani përfshijnë një ndryshim ne fund dhe një sipërfaqe të fortë në qafë për të përmirësuar kontollin në përdorim, dhe tapëza për nxjerrjen jashtë mundëson një hedhje më të lehtë.

Për të siguruar mbrojtjen nga plagjatura nderkombetare ,RAVENOL ka inkorporuar një numër faktorësh sigurie në ambalazh : mbyllja origjinale,hologram dhe “nje shejne ndricuese të zeze” në etikete,e ngjashme me atë të përdorur për sigurinë nderkomtare ne monedha.

Për më shumë informacion Features-Flyer

PDF-Download