Siguria në cilësi

Produktet tona të cilësisë së lartë janë të prodhuara në Gjeramni dhe ajnë të prodhuara nga punonjësit tanë të motivuar dhe të specializuar nën drejtimin e sistemit të integruar kontrollit të cilësisë.

Sistemi I njohur nderkomtarisht I menaxhimit të cilësisë në zemër të kompanisë sonë siguron që cilësia e produkteve tona është vazhdimisht në standarte të larta.Ne jemi të aftë për të njohur kërkesat më të larta të industrisë së automobilëve falë certefikimit tonë në perputhje me ISO/TS 16949. Kjo gjithashtu përfshin certefikimin tonë në përputhshmëri me DIN EN ISO 9001. Rëndësia e evcante I eshte kushtuar gjithashtu ne dokumentacione, si dhe tek proceset e orientuara ndaj klientëve dhe lidhjet tona me furnitoret.Analizat konstante dhe përmirësimet e këtyre proceseve janë marë si të mirëqena, dhe mund te përdoret ne menyre bilaterale si nga ne edhe nga klientet tanë.Certefikimi ynë në perputhje me DIN EN ISO 14001:200, konfirmon se ne I plotësojmë të gjitha kushtet e një vendi pune të sigurtë dhe të shëndetshëm dhe ne jemi të ndërgjegjshëm mbi mbrojtjen e këtij mjedisi.Kompetenca e laboratoreve të testimit supervizohet dhe kontrollohet rregullisht,sic është e vërtetuar nga akreditimi në perputhje me DIN EN ISO/IEC 17025 Linjat tonat ushëheqëse te cilësise janë elementi thelbësor I filozofisë së kompanisë sonë , e cila është e treguar nga

Cilësia jonë e larte e vazhdueshme permbush kërkesat dhe specifikimet e industrive te automjeteve në të gjithë botën dhe aprovimet nderkombetare të lidereve OEM( Original Equipment Manufacturer) konfirmojnë cilësinë e lartë të produkteve RAVENOL.

Aprovimet e OEM për RAVENOL:

Produktet e markes RAVENOL kanë aprovimin e shumë prej prodhuesve më të mëdhenj të motorëve në botë si : Daimler, Chrysler, VW, BMW, Porsche, MAN, Volvo, MTU, Deutz, ZF, Steyr Motors, Cummins si edhe shumë të tjerë.Produktet tona janë gjithashtu të listuara nga API (American Petroleum Institute) dhe NMMA (National Marine Manufacturers Association) dhe produktet RAVENOL jane gjithashtu të pranishëm në listat vjetore të hartuara nga DEKRA.Në motosport vajrat tona të garave KART kanë një aprovim dhe certefikim të plotë nga trupi qeveritar , FIA-CIK.