Garat e marinave

 

The Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH është prodhuesi lider i vajrave dhe lubrifikantëve të marinës , dhe është furnizues zyrtar e prodhuesit të mirënjohur Maltese të motobarkave Chaudron.

Vaji RAVENOL Outboard duke përdorur vajra baze dhe aditive të përzgjedhura, është formuluar posacerisht për përdorim ne marina dhe ka përmirësuar cilësine dhe besueshmërinë e shumë motorrëve Outboard.

Këto produkte e kanë sjellë markën RAVENOL përballë një audience të gjërë në mbarë botën dhe që nga viti 2006 Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH ka qenë partner teknik I Andre Schürle dhe ekipit të tij garues Gjerman, I cili garoi varkën me sukses në hapesirat ujore ne Europë,Amerikën qëndrore dhe lindjen e largët.Në këtë seri, ekipi ishte Kampion I Formula 2 European 2007

Në Formulen Mercury (e njohur si Formula 4),Ekipi garues Gjerman, me drejtues Stefan Hagin dominoi kupën botërore në 2009.

Pervec ekipit garues Gjerman , të cliët janë I vetmi ekip garues professional për motobarkat në Gjermani,RAVENOL është përfshirë në më shumë se 20 ekipe nderkombtare të marinës në kampionatin botëror të Formula 1.

Lidhaj e afërt me ekipin garues Gjerman e lejon RAVENOL për të testuar produkte nën kushtet garuese më ekstreme dhe për të prodhuar lubrifikantë që kanë plotësuar më së miri kërkesat e fundit për motor marine modern.