Mirëseerdhët tek Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH

Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH zhvillon ,prodhon dhe tregton lubrifikantë të cilësisë së lartë të cilat kanë një reputacion për t’u patur zili si në Gjermani por edhe në tregjet nderkombetare.Në saj të laboratorëve të avancuar produktet janë zhvilluar dhe krijuar me kujdes për të plotësuar dhe tejkaluar kërkesat e shumicës së prodhuesve të automjeteve dhe të përputhen me rregullat e mëtejshme. Sistemi I Menaxhimit të Cilësisë garanton një standart të lartë produktesh dhe kjo vëmendje e detajuar mbartet nga prodhimi deri në levrimin e produkteve.Ne i ofrojmë klientit një gamë të gjerë lubrifikantësh dhe produkte pastrimi,duke përfshirë vajra motori për makina dhe kamionë,vajra garash,vajra ingranazhesh për transmisione manuale dhe automatike si dhe produkte për makineri bujqësore,vajra hidraulik,vajra industrial,graso speciale,lubrifikantë me performancë të lartë,produkte për mirëmbajtjen e makinës,pastrues,kimikate dimërore dhe antifrize.

REVENOL është një nga markat më dinamike dhe më të afta në botë për produkte lubrifikuese premium.