Në botë

Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH është tashmë gjerësisht I njohur si një lojtar globall në tregun e lubrifikantëve, dhe produktet e Markës RAVENOL janë të njohur jo vetem per cilësinë e tyre të lartë , por edhe për shërbimin e shkëlqyer nga Gjermania.

Produktet RAVENOl ‘të prodhuara në Gjermani’ janë tashme të pranuara në botë si lubrifikantë me cilësinë më të lartë.Partnerët e Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH e vlerësojnë besueshmërinë e lartë të produkteve dhe shërbimin nga Gjermania.


RAVENOL është tashmë I prezantuar në pothuajse 80 shtete në mbarë botën.Ne jemi te vendosur,ndermjet tjerash,në Shtetet e Bashkuara të Amerikës,Meksikë,Kili,Paraguai,Afrikën Jugore,Namibi,Egjipt,Libi,Marok,Spanjë ,Belgjikë,Luksemburg,Hollandë,Danimarkë ,Mbretërinë e Bashkuar,Irlandë,Islandë,Finlandë,Estoni,Lituani,Poloni,Republika Ceke,Austri,Zvicër,Itali,Maltë,Greqi, Maqedoni,Bullgari,Serbi,Mali I zi ,Shqipëri,Kroaci,Slloveni, Romani,Maldovë,Bjellorusi,Rusi,Kazakistan, Turkmenistan,Kirgistan,Irak,Jordani,Palestinë,Lebanon,Emiratet e bashkuara Arabe,Pakistan,Bangladesh, Kinë,Hongkong ,Taivan,Kore,Japoni,Vietnam,Tailandë,Singapor,Indonezi dhe Malajzi.


Fokusi nderkombetar për RAVENOL është gjithashtu prezantimi ne panairet me te mëdha te industrisë se automotjeve në të gjithë botën, dhe kompetenca teknike e markes REVENOL është e ndricuar nga përkushtimi global në motosport.Ne bashkëpunojmë me shumë ekipe të mira dhe te njohura garash nderkombetare për të shoqëruar shitjet globale dhe për tu dhënë kurajo besueshmërisë së klientëve në produkte tona të cilësisë së lartë.